Egy újabb sikeres projektciklus ért véget

Szervezetünk egyik fő célja a vajdasági magyar fiatalok versenyképességének növelése. Ezt szem előtt tartva szervezzük évről évre a programjainkat. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (20298-1/2017/FOKT) által támogatott tevékenységünk 2017. június 1. és 2018. május 31. között szintén e célt szolgálta . 

Korábban megkezdett, jól bevált gyakorlatunkat folytatva ebben az időszakban is több fontos programot szerveztünk. Társadalomtudományi műhelymunkáink gyümölcseként elkészült Vajdaság című kötetsorozatunk második darabja, mely a Variációk autonómiára címet viseli, az első kötetet pedig Budapesten mutattuk be az MTA Domus Collegium Hungaricumban.  Emellett foglalkoztunk az Aranymetszés 2013 Kárpát-medencei doktorandusz-életpályavizsgálat megismétlésével, folytatáséval is.

A szervezetünk keretében működő Vajdasági Magyar Műszaki Tudományos Társaság Vállalkozó felsőoktatás című rendezvényén a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolával együttműködve a felsőoktatás és a versenyszféra együttműködését próbálta tovább erősíteni.

Idén tavasszal is folytattuk akadémiai angol képzésünket dr. Szedmina Líviával.

Egy külön projektelem a középiskolásokra fókuszált, nekik próbáltunk segíteni a továbbtanulás kapcsán. Tájékoztató előadást, tréninget és kocsmakonferenciát szerveztünk. E programsorozat kezdeményezője és koordinátora Réeb Zsófia volt, a Márton Áron Szakkollégium ösztöndíjasa.

A projekt keretében mindemellett sikerült egy fényképezőgépet is vásárolni, így most már sokkal jobb minőségben tudjuk dokumentálni rendezvényeinket.

Programjainkat az elkövetkező időszakban is töretlenül folytatjuk. 

Hozzászólások lezárva.