NYOM-KÖVETÉS 6. – Konferenciafelhívás

A Vajdasági Magyar Doktoranduszok és Kutatók Szervezete a Doktoranduszok Országos Szövetsége Irodalomtudományi Osztályával NYOM-KÖVETÉS 6. címmel irodalomtudományi műhely-konferenciát szervez 2020. december 12-én.

A tervezett helyszín Palics, de a járvány- és a határhelyzet alakulásától függően a részben vagy teljes egészében a virtuális térben is megtartjuk.

Várjuk azon oktatók, kutatók, PhD-hallgatók jelentkezését, akik 20 percben bemutatnák legfrissebb kutatási eredményeiket, kifejtenék gondolataikat az őket leginkább érdeklő témákról. Tematikai megkötés nincs, de tervezünk egy tematikus panelt is, mely a fecsegés kérdéskörére fókuszálna. Szeretettel várjuk a témával kapcsolatos előadásokat is!

A részvételi szándékot a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelezni 2020. november 30-ig ITT.

A jelentkezéshez mellékelendő a tervezett előadás magyar és angol nyelvű, kulcsszavakkal ellátott, 1000–1500 karakter terjedelmű összefoglalója. A beküldött rezümékből ISBN-számmal rendelkező rezümékötetet jelentetünk meg.

Részvételi díj nincs.

A résztvevőknek a tanácskozás ideje alatt szállást és étkezést biztosítunk.

A konferencia előadásaiból készített munkák tanulmánykötetben jelennek meg. A kéziratok elkészítéséhez a Hungarológiai Közlemények hivatkozási alapelvei a követendőek (http://epub.ff.uns.ac.rs/index.php/hk/pages/view/uputstvo).

A kéziratok leadási határideje 2020. december 20.

További információ az info@vmdok.org.rs címen kapható.

A rendezvény támogatója az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Hozzászólások lezárva.